Kotimuutot - Muuttoapua juuri sen verran kuin tarvitset

Muuttoavun tarpeesi voi olla pieni tai suuri, voit valita sinulle sopivan palvelupaketin tarpeittesi mukaan. Meiltä saat kaikki mitä kotimuuttoon tarvitset pakkaustarvikkeista kuljetukseen ja kantamiseen sekä tavaroiden paikoilleen asetteluun asti.

Jos et ole täysin varma kuinka laajasti muuttoapua tarvitset, voimme tulla käymään kotiisi tekemään kartoituksen tulevasta muutosta veloituksetta.


Niemi Palvelut on SMPY:n (Suomen Muuttopalveluyritykset ry) jäsenyritys.SMPY logo


Palvelumuutot

Meiltä löytyy muuttoapu jokaiseen kotimuuttoon, olipa kyse yksiön tai omakotitalon muutosta. Yhdessä löydämme sinulle sopivan ratkaisun. Lue lisää

Jo pienellä panostuksella helpotat muuttourakkaasi

Palveluvalikoimastamme löytyvät kätevät ja muuttoa nopeuttavat muuttolaatikot sekä erityisesti muuttotavaroiden suojaukseen ja pakkaukseen suunnitellut pakkausmateriaalit.

Kevyin muuttoapumme koostuu muuttoautosta ja kuljettajasta, jolloin saat ammattitaitoisen kuljettajamme ja oikean kokoisen muuttoauton suoraan kotiovellesi. Autoa ei tarvitse hakea kaupungin toiselta laidalta ja kuljettajallamme on täysi vastuu autosta. Etkä joudu maksamaan piilokustannuksia: muuttoon ei tule kilometri-, bensa- tai muita kuluja tuntihinnan lisäksi.

Mikäli haluat panostaa muuttoosi hieman enemmän, saat kätevien muuttolaatikoittemme, pakkausmateriaaliemme, auton ja kuljettajan lisäksi tarvittavan määrän muuttohenkilöstöä hoitamaan tavaroiden siirtämisen vanhasta asunnosta uuteen kotiin.


Näiden palveluiden lisäksi voit palkata Niemen ammattilaiset myös pakkaamaan kotisi irtaimiston ja suojaamaan huoneiston, jolloin sinulle jää enemmän aikaa uuden asunnon valmisteluissa.

Laajimmillaan palvelumme pitävät sisällään muuttolaatikot, pakkausmateriaalit, tavaroiden pakkauksen ja asunnon suojauksen sekä tavaroiden siirron lisäksi niiden aukipakkauksen ja kalusteiden kasauksen uudessa kodissa. Palveluvalikoimastamme löytyvät myös kierrätys- ja loppusiivouspalvelut.


Kotimuutto osamaksulla

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa kotimuuttosi osamaksulla 6 kuukauden maksuajalla ilman korko- tai käsittelykuluja. Saat siis vain yhden laskun, jossa näkyy muuton kokonaishinta ja eräpäivät kuuden kuukauden päähän. Osamaksumahdollisuus koskee niin kotimaan kuin ulkomaan kotimuuttoja, myös pitkien matkojen meno-paluumuuttoja. Lue lisää

Korotonta maksuaikaa jopa 6 kuukautta

Lähetämme sinulle muuton ja muuttolaatikoiden palautuksen jälkeen laskun, jonka yhteydessä saat myös maksusuunnitelman. Jos haluat pitää laatikoita vuokralla pidempään kuin 14 vuorokautta muuton jälkeen, erotamme siinä tapauksessa muuton ja laatikot omiksi laskuikseen. Tällöin voit maksaa muuttolaskun osamaksulla. Muuttolaatikoiden vuokralasku laskutetaan tässä tapauksessa vuokra-ajan alusta laatikoiden palautuspäivään asti kuukauden pätkissä vuokra-ajan päättymiseen asti. Laatikoiden laskuissa maksuehtona on normaali 14 päivää.


Kotimuutto

Pakkauspalvelut

Pakkaaminen on usein muuton aikaa vievin vaihe. Uuteen kotiin muuttamisessa on paljon muutakin huolehdittavaa, joten miksipä et säästäisi aikaa ja antaisi meidän ammattilaisten pakata kotisi irtaimiston. Lue lisää

Pakkauspalvelun käyttäminen on edullisempaa kuin ehkä kuvittelitkaan

Pakkaamiseen kannattaa panostaa, sillä oikein pakattu ja suojattu irtaimisto nopeuttaa muuton etenemistä jopa 40 prosenttia. Peruskaksion pakkauspalvelun kustannukset ovat arviolta noin 450 euroa.

Suosittelemme pakkauspalvelumme käyttöä. Asiantuntevat ja osaavat pakkaajamme ovat saaneet tehtävään erityiskoulutuksen. He hallitsevat erilaiset tekniikat ja tuntevat valitsemamme pakkausmateriaalit. Lisäksi pakkaajamme käsittelevät kotisi irtaimistoa kuin omaansa, arvostaen ja kunnioittaen. Oikein pakkaamalla varmistetaan myös tavaroiden säilyminen ehjänä muutossa.


Pakkauspalvelu

Varastointipalvelut

Muutatko isommasta asunnosta pienempään? Tarvitsetko varastointitilaa tavaroillesi? Voit vuokrata varastotilaamme vaikka vain yhdelle tavaralle yhdeksi päiväksi tai tarvittaessa useammaksi vuodeksi koko kodin irtaimistolle. Lue lisää

Varastotilaa ilman minimiaikaa tai -määrää

Varastointipalvelumme avulla saat varastotilaa kaikenkokoisiin tarpeisiin; oli sinulla sitten vain muutama varastointia kaipaava tavara tai suuri määrä esineitä ja huonekaluja vailla kunnollista säilytystilaa. Muuton yhteydessä irtaimiston varastointiin voi olla tarvetta, mikäli et halua saman tien kuljettaa kaikkia tavaroitasi uuteen kotiisi tai haluat säilyttää tavaroitasi väliaikaisen muuton aikana turvallisessa varastotilassa. Irtaimiston varastointitarve voi tulla eteen, mikäli joudut muuttamaan väliaikaisesti esimerkiksi pienempään vuokra-asuntoon siksi aikaa kun varsinainen kotisi on esimerkiksi remontissa tai vasta rakenteilla.


Varastotilaa joustavasti ja turvallisesti tarpeittesi mukaan

Meillä ei ole ennakkomaksuja, maksat vain siitä mitä käytät. Jos tarvitset apua tavaroidesi kuljetukseen varastoon, me autamme sinua kuljetuksessa. Varastotiloissamme tavarasi ovat turvassa, sillä varastotilamme ovat vakuutusyhtiön hyväksymät.  Varastotilamme ovat suunniteltu erityisesti muuttoirtaimistoja varten. Vaihtoehtoina varastotiloissa meillä on joko kontit tai kuormalavat.


Tarjoamme varastotilaa myös pi­dem­piai­kai­seen varastointiin

Pitkäaikaiseen säilytystilan tarpeeseen tarjoamme varastotilaksi pääsääntöisesti kuuden kuution kokoisia puukontteja. Konteissa omaisuutesi on suojassa lialta ja vahingoilta. Pakkaa irtaimistosi varastointia varten pahvilaatikoihin ja suojaa kalusteet. Suosittelemme, että merkitset huolellisesti laatikot, jotta tavarat on helppo löytää varastotilasta, mikäli tarvitset niitä kesken varastoinnin. Meiltä saat myös kaikki pakkaustarvikkeet edullisesti. Käänny siis puoleemme, kun tarvitset varastotilaa.

Otat yhteyttä meihin helposti esimerkiksi soittamalla numeroon 020 554 554 tai jättämällä yhteydenottopyynnön lomakkeemme kautta.


Kierrätyspalvelut

Palveluvalikoimaamme kuuluu myös kierrätyspalvelu, joka on helppo ja ekologinen tapa hankkiutua eroon ylimääräisestä tavarasta. Lue lisää

Ekologinen tapa hankkiutua eroon ylimääräisestä tavarasta

Muuton yhteydessä nurkista löytyy usein tarpeetonta tavaraa: kodinkoneita, kalusteita tai muuta, josta haluaisi hankkiutua eroon eikä viedä enää uuteen kotiin. Kierrätyspalvelumme avulla se onnistuu vaivattomasti.

Käyttökelpoiset tavarat toimitamme puolestasi uusiokäyttöön, muut lajittelemme ja kierrätämme ympäristöä kunnioittaen energiaksi ja uusiomateriaaliksi.Näin minimoimme kaatopaikkajätteen määrän.

Helppoa ja ekologista! 

Toteutamme kierrätyksen kustannustehokkaasti muuttosi yhteydessä, samalla autolla ja henkilöstöllä. Olemme rakentaneet oman kierrätysjärjestelmän laitteineen. Sen avulla kierrätettävät tavarat lajitellaan ja kierrätetään vastuullisesti ja oikein. Palvelumme on jätelain ja alueellisten jätehuoltomääräysten vaatimusten mukainen.

Teemme yhteistyötä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa, joten kauttamme järjestyy kätevästi myös esim. tarpeettomien vaatteiden ja astioiden uusiokäyttö.


Muuttovälineet

Muutatpa sitten pienestä asunnosta suurempaan tai suuresta pienempään, Suomesta ulkomaille tai takaisin Suomeen, hoituu se parhaiten oikeilla välineillä. Meiltä löytyvät uusimmat välineet tehokkaaseen ja helpompaan muuttoon. Lue lisää

Oikeilla muuttovälineillä muuttosi sujuu helpommin

Kotisi irtaimisto siirtyy uuteen osoitteeseen ripeästi muut­to­laa­ti­koil­la

Meiltä saat kätevät ja pinottavat muuttolaatikot, joilla muutto nopeutuu huomattavasti. Muuttolaatikoillamme on puhtaustakuu, joten arvokkaimmatkin perintöpöytäliinat pysyvät niissä puhtaina. Valmistamme tarvittaessa myös omat puiset laatikot ja suojaukset erilaisille esineille ja tavaroille.

Pakkaa särkyvät tavarat huolellisesti

Helposti särkyvät tavarat, kuten astiat, antiikkihuonekalut ja taulut kannattaa suojata eri pakkausmateriaaleilla, jolloin muuttosi helpottuu ja nopeutuu ja samalla varmistat, etteivät kallisarvoiset tavarasi mene rikki. Käytössämme on laaja valikoima erilaisia pakkaus- ja suojaustarvikkeita, jotka on valmistettu varta vasten eri käyttökohteisiin. Esimerkiksi kipsikehyksiset taulut tarvitsevat usein oman puisen laatikon säilyäkseen vahingoittumattomina pitkän muuton aikana.

 


Kotimuuttajalle suosittelemme seuraavia muuttovälineitä ja pak­kaus­tar­vik­kei­ta:
  • Lattioiden suojaaminen: lattiansuojapahvi
  • Irtaimisto ja astiat: muuttolaatikot sekä pakkaus- ja silkkipaperi
  • Vaatteet: henkarivaatelaatikko
  • Liinavaatteet, täkit ja tyynyt: muuttolaatikot ja muovisäkit
  • Huonekalujen suojaaminen: aaltopahvit ja ilma-, voima- ja panssarikuplakalvot
  • Sohvat ja sängyt: sohva- ja patjapussit
  • Muuta: pakkausteippi, käsikiristekalvo ja nokkakärryt

Saat haluamasi tarvikkeet NiemiKaupastamme. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä – asiakaspalvelijamme auttavat mielellään!


Muuton loppusiivous

Kauttamme saat myös muuton loppusiivouksen kätevästi. Lue lisää

Muuton loppusiivous kätevästi

Raskaan muuttopäivän jälkeen edessä on vielä vanhan asunnon siivous. Nyt voit tilata kätevästi muuttoosi loppusiivouksen, jolloin yhteistyökumppanimme huolehtii loppusiivouksesta vanhassa osoitteessa ja vaikka myös uudessa osoitteessa. Valittavanasi on perusmuuttosiivous ja laajempi plussiivous.

Katso siivouspakettiemme tarkemmat sisällöt täältä


Pyydä tarjous kotimuutosta

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä