Kotimuutot - Muuttoapua juuri sen verran kuin tarvitset

Meiltä saat kaikki mitä kotimuuttoon tarvitset. Voit valita juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden, pelkistä muuttolaatikoista kuljetukseen ja kantamiseen sekä tavaroiden paikoilleen asetteluun tai aina kokonaisvaltaisen täyden palvelun pakkausmuuttoon asti. Räätälöimme muuton ja oheispalvelut juuri asiakkaalle sopivaksi.

Jos et ole täysin varma kuinka laajasti muuttoapua tarvitset, voimme tulla käymään kotiisi tekemään kartoituksen tulevasta muutosta veloituksetta. Tämä arviointikäynti ei sido sinua mihinkään.

Pystymme siirtämään myös painavat esineet, kuten pianot, flyygelit tai kassakaapit turvallisesti ja varmasti.


Inspecta_ISO9001

Niemelle myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatti, joka on luotettava ja puolueeton todistus siitä, että toimimme asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti toimintamme laatua kehittäen. Sertifioitu laatujärjestelmämme kattaa muutto-, logistiikka- ja tapahtumapalveluiden myynti-, suunnittelu- ja toteutusprosessit yrityksille ja kuluttajille kaikissa toimipisteissämme.


Palvelumuutot

Meiltä löytyy muuttoapu jokaiseen kotimuuttoon, olipa kyse yksiön tai omakotitalon muutosta. Yhdessä löydämme sinulle sopivan ratkaisun. Lue lisää

Jo pienellä panostuksella helpotat muuttourakkaasi

Palveluvalikoimastamme löytyvät kätevät ja muuttoa nopeuttavat muuttolaatikot sekä erityisesti muuttotavaroiden suojaukseen ja pakkaukseen suunnitellut pakkausmateriaalit.

Kevyin muuttoapumme koostuu muuttoautosta ja kuljettajasta, jolloin saat ammattitaitoisen kuljettajamme ja oikean kokoisen muuttoauton suoraan kotiovellesi. Autoa ei tarvitse hakea kaupungin toiselta laidalta ja kuljettajallamme on täysi vastuu autosta. Etkä joudu maksamaan piilokustannuksia: muuttoon ei tule kilometri-, bensa- tai muita kuluja tuntihinnan lisäksi.

Mikäli haluat panostaa muuttoosi hieman enemmän, saat kätevien muuttolaatikoittemme, pakkausmateriaaliemme, auton ja kuljettajan lisäksi tarvittavan määrän muuttohenkilöstöä hoitamaan tavaroiden siirtämisen vanhasta asunnosta uuteen kotiin.


Näiden palveluiden lisäksi voit palkata Niemen ammattilaiset myös pakkaamaan kotisi irtaimiston ja suojaamaan huoneiston, jolloin sinulle jää enemmän aikaa uuden asunnon valmisteluissa.

Laajimmillaan palvelumme pitävät sisällään muuttolaatikot, pakkausmateriaalit, tavaroiden pakkauksen ja asunnon suojauksen sekä tavaroiden siirron lisäksi niiden aukipakkauksen ja kalusteiden kasauksen uudessa kodissa. Palveluvalikoimastamme löytyvät myös kierrätys- ja loppusiivouspalvelut.


Kotimuutto osamaksulla

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa kotimuuttosi osamaksulla 6 kuukauden maksuajalla ilman korko- tai käsittelykuluja. Saat siis vain yhden laskun, jossa näkyy muuton kokonaishinta ja osamaksujen eräpäivät kuuden kuukauden päähän. Osamaksumahdollisuus koskee niin kotimaan kuin ulkomaan kotimuuttoja, myös pitkien matkojen meno-paluumuuttoja. Lue lisää

Korotonta maksuaikaa jopa 6 kuukautta

Lähetämme sinulle muuton ja muuttolaatikoiden palautuksen jälkeen laskun, jonka yhteydessä saat myös maksusuunnitelman. Jos haluat pitää laatikoita vuokralla pidempään kuin 14 vuorokautta muuton jälkeen, erotamme siinä tapauksessa muuton ja laatikot omiksi laskuikseen. Tällöin voit maksaa muuttolaskun osamaksulla. Muuttolaatikoiden vuokralasku laskutetaan tässä tapauksessa vuokra-ajan alusta laatikoiden palautuspäivään asti kuukauden pätkissä vuokra-ajan päättymiseen asti. Laatikoiden laskuissa maksuehtona on normaali 14 päivää.


Kotimuutto

Pakkauspalvelut

Pakkaaminen on usein muuton aikaa vievin vaihe. Uuteen kotiin muuttamisessa on paljon muutakin huolehdittavaa, joten miksipä et säästäisi aikaa ja antaisi meidän ammattilaisten pakata kotisi irtaimiston. Lue lisää

Pakkauspalvelun käyttäminen on edullisempaa kuin ehkä kuvittelitkaan

Pakkaamiseen kannattaa panostaa, sillä oikein pakattu ja suojattu irtaimisto nopeuttaa muuton etenemistä jopa 40 prosenttia. Peruskaksion pakkauspalvelun kustannukset ovat arviolta noin 450 euroa.

Suosittelemme pakkauspalvelumme käyttöä. Asiantuntevat ja osaavat pakkaajamme ovat saaneet tehtävään erityiskoulutuksen. He hallitsevat erilaiset tekniikat ja tuntevat valitsemamme pakkausmateriaalit. Lisäksi pakkaajamme käsittelevät kotisi irtaimistoa kuin omaansa, arvostaen ja kunnioittaen. Oikein pakkaamalla varmistetaan myös tavaroiden säilyminen ehjänä muutossa.


Pakkauspalvelu

Varastointipalvelut

Muutatko isommasta asunnosta pienempään? Tarvitsetko varastointitilaa tavaroillesi? Voit vuokrata varastotilaamme vaikka vain yhdelle tavaralle yhdeksi päiväksi tai tarvittaessa useammaksi vuodeksi koko kodin irtaimistolle. Lue lisää

Varastotilaa ilman minimiaikaa tai -määrää

Varastointipalvelumme avulla saat varastotilaa kaikenkokoisiin tarpeisiin; oli sinulla sitten vain muutama varastointia kaipaava tavara tai suuri määrä esineitä ja huonekaluja vailla kunnollista säilytystilaa. Muuton yhteydessä irtaimiston varastointiin voi olla tarvetta, mikäli et halua saman tien kuljettaa kaikkia tavaroitasi uuteen kotiisi tai haluat säilyttää tavaroitasi väliaikaisen muuton aikana turvallisessa varastotilassa. Irtaimiston varastointitarve voi tulla eteen, mikäli joudut muuttamaan väliaikaisesti esimerkiksi pienempään vuokra-asuntoon siksi aikaa kun varsinainen kotisi on esimerkiksi remontissa tai vasta rakenteilla.


Varastotilaa joustavasti ja turvallisesti tarpeittesi mukaan

Meillä ei ole ennakkomaksuja, maksat vain siitä mitä käytät. Jos tarvitset apua tavaroidesi kuljetukseen varastoon, me autamme sinua kuljetuksessa. Varastotiloissamme tavarasi ovat turvassa, sillä varastotilamme ovat vakuutusyhtiön hyväksymät.  Varastotilamme ovat suunniteltu erityisesti muuttoirtaimistoja varten. Vaihtoehtoina varastotiloissa meillä on joko kontit tai kuormalavat.


Tarjoamme varastotilaa myös pi­dem­piai­kai­seen varastointiin

Pitkäaikaiseen säilytystilan tarpeeseen tarjoamme varastotilaksi pääsääntöisesti kuuden kuution kokoisia puukontteja. Konteissa omaisuutesi on suojassa lialta ja vahingoilta. Pakkaa irtaimistosi varastointia varten pahvilaatikoihin ja suojaa kalusteet. Suosittelemme, että merkitset huolellisesti laatikot, jotta tavarat on helppo löytää varastotilasta, mikäli tarvitset niitä kesken varastoinnin. Meiltä saat myös kaikki pakkaustarvikkeet edullisesti. Käänny siis puoleemme, kun tarvitset varastotilaa.

Otat yhteyttä meihin helposti esimerkiksi soittamalla numeroon 020 554 554 tai jättämällä yhteydenottopyynnön lomakkeemme kautta.


Kierrätyspalvelut

Palveluvalikoimaamme kuuluu myös kierrätyspalvelu, joka on helppo ja ekologinen tapa hankkiutua eroon ylimääräisestä tavarasta. Lue lisää

Ekologinen tapa hankkiutua eroon ylimääräisestä tavarasta

Muuton yhteydessä nurkista löytyy usein tarpeetonta tavaraa: kodinkoneita, kalusteita tai muuta, josta haluaisi hankkiutua eroon eikä viedä enää uuteen kotiin. Kierrätyspalvelumme avulla se onnistuu vaivattomasti.

Käyttökelpoiset tavarat toimitamme puolestasi uusiokäyttöön, muut lajittelemme ja kierrätämme ympäristöä kunnioittaen energiaksi ja uusiomateriaaliksi.Näin minimoimme kaatopaikkajätteen määrän.

Helppoa ja ekologista! 

Kätevintä kierrätys on toteuttaa kustannustehokkaasti muuttosi yhteydessä, samalla autolla ja henkilöstöllä. Olemme rakentaneet oman kierrätysjärjestelmän laitteineen. Sen avulla kierrätettävät tavarat lajitellaan ja kierrätetään vastuullisesti ja oikein. Palvelumme on jätelain ja alueellisten jätehuoltomääräysten vaatimusten mukainen. 


Teemme yhteistyötä paikallisten kierrätystoimijoiden kanssa, joiden kautta käyttökelpoiset tavarat menevät uusiokäyttöön.

KK_logo_RGB
Kierratys
LOGO ILMAN TAUSTAA 2016
Pirkanmaankierratys_logo_transparent
sovatek_saatio_cmyk
Tukeva_ja_elava_kauppa
Kokkotyö_säätiöMuuttovälineet

Muutatpa sitten pienestä asunnosta suurempaan tai suuresta pienempään, Suomesta ulkomaille tai takaisin Suomeen, hoituu se parhaiten oikeilla välineillä. Meiltä löytyvät sopivimmat välineet tehokkaaseen ja helpompaan muuttoon. Lue lisää

Oikeilla muuttovälineillä muuttosi sujuu helpommin

Kotisi irtaimisto siirtyy uuteen osoitteeseen ripeästi muut­to­laa­ti­koil­la

Meiltä saat kätevät ja pinottavat muuttolaatikot, joilla muutto nopeutuu huomattavasti. Muuttolaatikoillamme on puhtaustakuu, joten arvokkaimmatkin perintöpöytäliinat pysyvät niissä puhtaina. Valmistamme tarvittaessa myös omat puiset laatikot ja suojaukset erilaisille esineille ja tavaroille.

Pakkaa särkyvät tavarat huolellisesti

Helposti särkyvät tavarat, kuten astiat, antiikkihuonekalut ja taulut kannattaa suojata eri pakkausmateriaaleilla, jolloin muuttosi helpottuu ja nopeutuu ja samalla varmistat, etteivät kallisarvoiset tavarasi mene rikki. Käytössämme on laaja valikoima erilaisia pakkaus- ja suojaustarvikkeita, jotka on valmistettu varta vasten eri käyttökohteisiin. Esimerkiksi kipsikehyksiset taulut tarvitsevat usein oman puisen laatikon säilyäkseen vahingoittumattomina pitkän muuton aikana.

 


Kotimuuttajalle suosittelemme seuraavia muuttovälineitä ja pak­kaus­tar­vik­kei­ta:
  • Lattioiden suojaaminen: lattiansuojapahvi
  • Irtaimisto ja astiat: muuttolaatikot sekä pakkaus- ja silkkipaperi
  • Vaatteet: henkarivaatelaatikko
  • Liinavaatteet, täkit ja tyynyt: muuttolaatikot ja muovisäkit
  • Huonekalujen suojaaminen: aaltopahvit ja ilma-, voima- ja panssarikuplakalvot
  • Sohvat ja sängyt: sohva- ja patjapussit
  • Muuta: pakkausteippi, käsikiristekalvo ja nokkakärryt

Saat haluamasi tarvikkeet NiemiKaupastamme. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä – asiakaspalvelijamme auttavat mielellään!


Muuttolaatikoiden ja -tarvikkeiden toimitus- ja noutoaikatauluvaihtoehdot

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua nopeasti ja täsmällisesti. Vuokratuotteidemme toimitus- ja noutoaikatauluista löytyy jokaiseen aikatauluun sopivia ratkaisuja. Voit valita perusaikataulun tai vaihtoehtoisesti täsmä-, pika- tai yö- ja viikonlopputoimituspalvelun. Katso alta lisätiedot vaihtoehdoista. Lue lisää

Muuttolaatikoiden ja -tarvikkeiden toimitus/nouto

Kun tilaat toimituksen/noudon muuttolaatikoille ja muille muuttotarvikkeille arkisin klo 11 mennessä, toimitamme/noudamme ne vielä samana päivänä. Arkisin ennen klo 18 tehdyt toimitus-/noutotilaukset toteutamme seuraavana päivänä (arkisin ja lauantaisin). Toimitamme ja noudamme vuokratuotteet arkisin klo 8-21 (aikaikkunat 8-12 / 12-16 / 16-21) ja lauantaisin klo 9-17 (aikaikkunat 9-13 / 13-17) välisenä aikana.
Täsmätoimituspalvelu
Muuttolaatikoille ja -tarvikkeille voit halutessasi tilata toimituksen/noudon myös täsmätoimituspalveluna, jolloin kuljetus tapahtuu juuri sinun toivomaasi kellonaikaan. Täsmätoimituspalvelua tarjoamme arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 9-17 välisenä aikana.

Hinnoittelu määräytyy erillisen täsmätoimituspalveluhinnastomme mukaisesti. Kysy lisää myyntipalvelustamme! Myyntipalvelumme palvelee arkisin klo 8-18 puh. 020 554 554 ja niemi@niemi.fi.
Pikatoimituspalvelu: 2 tunnin sisällä tilauksesta!
Jos haluat, että toimitamme/noudamme muuttolaatikot ja -tarvikkeet kahden (2) tunnin sisällä tilauksestasi tarjoamme sinulle pikatoimituspalveluamme. Pikatoimituksia ja -noutoja toteutamme arkisin 8-19 ja lauantaisin 9-16 välisenä aikana.
Yö- ja viikonlopputoimituspalvelu
Tarjoamme myös vuokratarvikkeiden yö- ja viikonlopputoimituspalvelua arkisin klo 21-08, lauantaisin klo 17-24 ja sunnuntaisin klo 00-08 (ma) välisenä aikana.

Pika- sekä yö- ja viikonlopputoimitusmaksut määräytyvät normaalin tuntiveloitushinnastomme mukaan. Kysy lisää myyntipalvelustamme! Myyntipalvelumme palvelee arkisin klo 8-18 puh. 020 554 554 ja niemi@niemi.fi.Niemi0732
Verkkokauppatilaukset
Verkkokaupan kautta voi tilata vain perusaikataulun mukaisen toimituksen/noudon. Jos haluat verkkokauppatilauksellesi kuljetuksen täsmä-, pika- tai yö- ja viikonlopputoimituksena, ota yhteyttä myyntipalveluumme (puh. 020 554 554, niemi@niemi.fi).

Vuokratuotteiden veloitus
Huomioithan, että  vuokratuotteista veloitetaan toteutuneet vuokrapäivät mukaan lukien toimitus- ja noutopäivä.


Muuton loppusiivous

Kauttamme saat kätevästi myös vanhan asuntosi siivouksen. Lue lisää

Muuton loppusiivous kätevästi

Raskaan muuttopäivän jälkeen edessä on vielä vanhan asunnon siivous. Nyt voit tilata kätevästi muuttoosi loppusiivouksen, jolloin yhteistyökumppanimme huolehtii loppusiivouksesta vanhassa osoitteessa ja vaikka myös uudessa osoitteessa. Valittavanasi on perusmuuttosiivous ja laajempi plussiivous.

Katso siivouspakettiemme tarkemmat sisällöt täältä>>

.

Pyydä tarjous kotimuutosta

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä
Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.
Sulje

Evästekäytännöt

Tätä sivustoa käyttämällä hyväksyt, että voimme asettaa evästeitä tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi.

1. Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, jotka siirtyvät tietokoneellesi, kun otat yhteyden johonkin verkkosivustoon. Evästeet tallentuvat selaimen käyttämien tiedostojen yhteyteen.

Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.

2. Miksi evästeitä käytetään?

Evästeet tunnistavat tietokoneesi, kun tulet sivustolle uudelleen. Ne muistavat myös sivustolla aikaisemmin tekemäsi valinnat ja parantavat siten sivuston käyttökokemusta. Evästeiden avulla pystyy esimerkiksi tunnistamaan käyttäjän laitteet sekä mukauttamaan mahdollisia mainoksia sivuilla sekä mahdollisissa muissa palveluissa.

3. Mitä evästeitä käytetään?

Jotkin evästeet ovat sivustomme teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjästä tietoa, jota voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa tai muistamaan käyttäjän valitsemia sivustoja.

Suorituskykyä mittaavat evästeemme keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten käytetyt sivut, mahdolliset virheviestit). Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toimivuutta.

Sivuilla olevat kolmansien osapuolten liitännäispalvelut (esim. mainokset, YouTube-videot, Google-tilastointi tai Facebook-liitännäiset) saattavat tallentaa käyttäjän tunnistamiseen käytettävää tietoa, mihin emme valitettavasti voi vaikuttaa. Jos haluat estää niitä seuraamasta liikkumistasi verkossa, voit kytkeä ns. kolmannen osapuolen evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksista. Ohjeet löydät selaimesi ohjesivuilta.

Sivuillamme saattaa olla myös painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista eri verkkoviestintäympäristöihin ja sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta.

4. Evästeiden hallinta ja estäminen

Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit muuttaa Internet-selaimesi asetuksia niin, että saat ilmoituksen aina kun evästeitä ollaan lähettämässä tietokoneellesi. Vaihtoehtoisesti voit estää evästeiden käytön kokonaan. Evästeiden käyttöä voi rajoittaa tai sen voi estää Internet-selaimen kautta (katso tarkemmat tiedot selaimen ohjeista).

Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi oikein.

Sulje