Meno-paluumuutot koko Suomessa

Kun sinun pitää siirtää yksittäinen esine tai vaikka kaikki tavarasi Suomessa paikkakunnalta toiselle, toteutamme siirron kustannustehokkaasti ja ekologisesti. Automme eivät kulje paluumatkaa tyhjänä, vaan niissä kulkee tavaroita molempiin suuntiin. Valtakunnallinen toimipisteverkostomme mahdollistaa tehokkaan ja kattavan toteutuksen.


Edullisuus

Meno-paluumuutoissa maksat kuljetuksesta vain sen suunnan, jonka tarvitset. Myös oma kantoapu alentaa kustannuksia. Lue lisää

Tavoitteenamme on löytää muutettavaa myös paluumatkalle, tällöin et maksa tyhjän muuttoauton paluumatkasta aiheutuvia kustannuksia.

Onko käytettävissä omaa kantoapua? Kerro se meille, niin huomioimme sen tarjouslaskennassa.

.

Ekologisuus

Automme eivät kulje tyhjänä, ja näin voimme säästää energiaa, ympäristöä ja luontoa. Lue lisää

Ekologisuus on meille tärkeää. Tavoitteenamme on, että aiheuttamamme ympäristökuormitus jää mahdollisimman pieneksi.

.

Ovelta ovelle -palvelu

Niemi kuljettaa tavarasi sisältä sisälle, ei välivarastojen kautta. Lue lisää

Sinun ei tarvitse kuljettaa tavaroita metriäkään.

.

Yksittäisistä esineistä suuriin kokonaisuuksiin

Hoidamme niin yksittäisten esineiden kuin laajojen kokonaisuuksienkin kuljetukset paikkakunnalta toiselle. Pienemmälle tavaramäärälle, joita et tarvitse heti, voimme usein tarjota edullisemman yhteiskuljetuksen. Lue lisää

Olemme joustavia, voit vapaasti valita kuljetettavaksi haluamasi tavaramäärän. Jos kuljetettavaa tavaraa ei ole kovin paljon ja kuljetusaikataulusi on joustava, voimme mahdollisesti kuljettaa tavarasi yhteiskuljetuksessa, jolloin kuljetuskustannuksesi alenevat. Yhteiskuljetuksia tehdään ympäri Suomea, mutta vilkkaimmillaan liikenne on isojen kaupunkien välillä.

.

Pyydä tarjous kotimuutosta

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä