Ulkomaanmuutot

Kun olet muuttamassa ulkomaille tai ulkomailta Suomeen, ota yhteyttä Niemeen!

Meillä on vuosien kokemus ulkomaanmuutoista: saat ammattilaisen muuttoavun ja neuvot niin kotisi kuin yrityksesi muuttoon, ja samalla vältyt ylimääräiseltä muuttostressiltä. Ulkomaanmuutto sujuu helposti, kun luotat ammattilaisten apuun.


Ulkomaanmuutot kuluttajille

Muutto ulkomaille tai ulkomailta Suomeen vaatii tarkat suunnitelmat ja aikataulutukset, jotta koti ja perhe saadaan turvallisesti muutettua uuteen kotiin. Lue lisää

Räätälöimme muuttopalvelun perheesi muuttotarpeen mukaan

Kun olet muuttamassa, anna muuttojärjestelysi meidän hoidettavaksemme. Ulkomaanmuutto räätälöidään juuri sinun ja perheesi muuttotarpeita vastaavaksi. Huolehdimme tavaroiden tullaukset ja sopimuksen mukaan myös pakkauspalvelut, vakuutukset, siivoukset, varastoinnit sekä kaiken muun.

Ulkomaanmuuttokoordinaattorimme huolehtivat muuttosi jokaisesta vaiheesta ja takaavat turvallisen ja onnistuneen muuton. Koordinaattorimme osaavat opastaa tarvittaessa myös muissa kohdemaahan liittyvissä asioissa, joten samalla saat käyttöösi ulkomaanmuuttojen ammattilaistemme monen vuoden tietotaidon.

Turvallinen ja nopea kuljetus

Halusitpa kuljettaa vain yhden yksittäisen esineen tai täysinäisiä kontteja, meiltä löytyy sopivat ratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Lue lisää

Kuljetuksia jokaiseen tarpeeseen

Kuljetamme muuttokuorman Euroopassa omalla kuljetuskalustollamme. Merentakaisilla mantereilla käytämme merirahtia, mutta joissain muutoissa lentokuljetus on järkevin valinta. Laajan kumppaniverkostomme avulla palvelemme sinua ammattitaidolla kaikissa kohdemaissa ja saamme pidettyä kokonaiskustannukset mahdollisimman alhaisina.

Halusitpa kuljettaa vain yhden yksittäisen esineen tai täysiä kontteja, meiltä löytyy sopivat ratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Laajimmassa palvelussamme pakkaamme tavarat lähtömaassa, kuljetamme ne turvallisesti perille, puramme ne kohdemassa ja laitamme oikeille paikoilleen. Sinun tarvitsee siis vain matkustaa uuteen asuinpaikkaasi.


Kansainvälistä kuljetusta

Niemi Palvelut Oy on Kansainvälisen muutto- ja huolinta-alan yritysten yhteisön International Association of Moversin (IAM) ja FIDIn (the global alliance of professional international moving and relocation companies) jäsen. Olemme lisäksi ainoa suomalainen jäsenyritys niin Euroopan muuttoalan järjestö Fedemacissa (The Federation of European Movers IAM_logo_blue_text_centerAssociations) kuin kansainvälisessä toimistomuuttopalveluja tarjoavien yritysten verkostossa Office Moving Alliance:ssa. Yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme palvelemaan sinua ammattitaidolla, missä tahansa maassa.

FIDI

Fedemac


OMA_logo

Ulkomaanmuutot yrityksille

Palvelemme ammattitaidolla yritystäsi ja sen henkilökuntaa ulkomailla, missä tahansa maassa. Lue lisää

Luotettavaa palvelua missä tahansa maassa

Halusitpa kuljettaa vain yhden yksittäisen esineen tai täysinäisiä kontteja, meiltä löytyy sopivat ratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Palvelemme sinua ammattitaidolla kaikissa kohdemaissa.

Muutamme yrityksesi ulkomaille tai sieltä Suomeen

Muutto ulkomaille tai ulkomailta Suomeen vaatii tarkat suunnitelmat ja aikataulutukset. Ammattilaisemme tulevat mielellään tekemään maksuttoman suunnittelu- ja arviokäynnin yrityksesi tiloista.

Arviokäynnin tarkoitus on selvittää muutto-olosuhteet, tavaramäärä ja tarvittavien muuttopalveluiden laajuus. Näin säästetään kustannuksissa ja muuttoa pystytään nopeuttamaan huomattavasti.

Muuttopalvelun räätälöimme yrityksen muuttotarpeita vastaaviksi. Huolehdimme yrityksesi kalusteiden ja laitteiden siirrot ja tavaroiden tullaukset sekä sopimuksen mukaan myös kalusteasennukset, pakkauspalvelut, vakuutukset, siivoukset, varastoinnit sekä kaiken muun – kummassakin päässä.

Niemi tarjoaa mahdollisuuden myös säästää kierrätysmaksuissa. Kierrätysjärjestelmämme noudattaa Suomen jätehuollon keskeisiä periaatteita. Kohdemaassa kierrätys hoidetaan yhteistyökumppanimme kautta.

Ulkomaanmuuttokoordinaattorimme huolehtivat muuton jokaisesta vaiheesta ja takaavat turvallisen ja onnistuneen muuton. Koordinaattorimme osaavat opastaa tarvittaessa myös muissa kohdemaahan liittyvissä asioissa.

Niemen® Rating Alfa AA+. Niemellä on ISPM-merkintäoikeus. 

Kansainvälistä kuljetusta

Niemi on luotettava kumppani yrityksen henkilökunnan muuttoihin

Tarjoamme laadukasta muuttopalvelua yrityksille, jotka haluavat hoitaa työntekijöidensä muutot Suomesta ulkomaille, ulkomailta Suomeen tai kolmansien maiden välillä luotettavasti ja turvallisesti.

Kauttamme saa keskitetysti kaikki ulkomaanmuuttoihin liittyvät palvelut: kierrätykset, loppusiivoukset, vakuutukset ja pakkaukset, kaikilla rahtimuodoilla (maa-, meri- ja lentorahti). Kattava partneriverkostomme takaa laadukkaan palvelun kaikkialla maailmassa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa asiantunteva ulkomaanmuutto-osastomme palvelee sinua kaikissa yrityksesi ja sen työntekijöiden muuttotarpeissa.

ulkomaanmuuttoauto


Muuttovakuutuksen ottaminen on järkevää

Muuton yhteydessä henkilökohtaisiin tavaroihin ja kodin irtaimistoon kohdistuu moninaisia riskejä, siksi tavarankuljetusvakuutus kannattaa ottaa. Lue lisää

Tietoa muuttovakuutuksesta -dokumenttiimme on koottu keskeisiä seikkoja muuttovakuutuksista. Löydät mm. vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

  • Miksi kannattaa ottaa lisävakuutus?
  • Miten saan vakuutuksen?
  • Mitä voin vakuuttaa?
  • Miten lasken oikean vakuutusmäärän?
  • Mitä omaisuutta vakuutus ei kata?
  • Minkälaisia vahinkoja vakuutus ei kata?
  • Mitä teen, kun tavarani on toimitettu uuteen osoitteeseeni?

Tutustu Tietoa muuttovakuutuksesta -dokumenttiin.


.

Pyydä tarjous ulkomaanmuutosta

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä