Työ jatkuu, vaikka tuolin paikka vaihtuu

Onnistunut muutto alkaa huolellisesta suunnittelusta. Maksuttomalla suunnittelu- ja arviokäynnillä asiantuntijamme selvittää yrityksesi muutto-olosuhteet, tavaramäärän sekä tarvittavien muuttopalvelujen laajuuden.

Kaikki yritysmuuttopalvelut keskitetysti meiltä

Meillä töihin tartutaan reippaasti asiakasta kuunnellen ja palvellen. Huolehdimme kaikista muuttoosi liittyvistä käytännön järjestelyistä. Muuttoprosessi sujuu hallitusti yrityksesi päivittäistä toimintaa haittaamatta. 

Luotettava kumppani myös julkisiin palveluhankintoihin

Julkisissa palveluhankinnoissa tärkein valintatekijä on palvelun laatu ja sen määrittäminen. Meillä palvelu pelaa: kuljetuskalustomme kunto, kuljettajiemme ja muuttajiemme kokemus ja tarjoamamme palvelun toimintavarmuus kohtaavat tiukimmatkin vaatimukset.
Yritysmuutot

Yritysmuuttoihin erikoistuneet tiimimme huolehtivat kaikista muuttoon liittyvistä käytännön järjestelyistä – ennen muuttoa, muuton aikana sekä muuton jälkeen. Muuttoprosessi sujuu hallitusti yrityksen päivittäistä toimintaa haittaamatta. Lue lisää

Kaikki palvelut samasta osoitteesta

Onnistunut muutto alkaa suunnittelusta

Onnistunut yritysmuutto ei katkaise yrityksen toimintavalmiuksia missään vaiheessa. Juuri siksi muuton ennakkosuunnittelu on ensiarvoisen tärkeää.

Ammattilaisemme tulevat mielellään tekemään muuttokartoituksen yrityksesi tiloista. Arviokäynnin tarkoitus on selvittää muutto-olosuhteet, tavaramäärä ja tarvittavien muuttopalvelujen laajuus. Näin säästetään kustannuksissa ja muuttoa pystytään nopeuttamaan huomattavasti.

Arvio- ja suunnittelukäynti on yrityksellesi maksuton. Voit tilata sen tästä.

Me pidämme langat käsissämme

Yritysmuutto on projekti, joka vaatii huolellista yksityiskohtien huomioimista ja aikataulujen hallintaa. Me räätälöimme jokaisen muuton juuri sinun tarpeesi mukaan. 

Kokeneet ammattilaisemme pitävät huolen, että pienimmätkin yksityiskohdat on otettu huomioon muuttosuunnitelmassa: kierrätys, varastointi, laitteiden kytkennät ja niin edelleen. Huolellisella suunnittelulla varmistamme, että muutto sujuu kustannustehokkaasti. Aikataulutamme, ohjeistamme ja minimoimme turvallisuusriskit.


Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt Niemi Palvelut Oy:lle ISO 9001 –laatujärjestelmäsertifikaatin sen osoitukseksi, että toimintamme on standardin vaatimusten mukaista.  Sertifikaatti on luotettava ja puolueeton todistus siitä, että toimimme asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti toimintamme laatua kehittäen. Sertifioitu laatujärjestelmämme noudattaa ISO 9001:2015 -standardia, ja se kattaa muutto-, logistiikka- ja tapahtumapalveluiden myynti-, suunnittelu- ja toteutusprosessit yrityksille ja kuluttajille kaikissa toimipisteissämme.

Inspecta_ISO9001


Oman yhteyshenkilön kautta asiat hoituvat sujuvasti

Nimeämme yrityksesi muutolle oman vastuuhenkilön, joka huolehtii muuton suunnittelusta ja toteutuksesta ja  raportoi sinulle yritysmuuttoon liittyvistä asioista. 

Toteutamme yrityksesi muuton suunnitellun aikataulun mukaan. Kun kaikki tavarat on siirretty uuteen toimipisteeseen, hoidamme päätelaitteiden perusasennuksen sekä kalusteiden asennuksen. Näin kaikki on valmiina, ja yrityksen liiketoiminta voi jatkua normaalisti heti muuton jälkeen.

Saat kaikki palvelut samasta osoitteesta. Palvelumme kattaa tarvittaessa myös arkistojen siirrot, kaikki kaluste- ja tilaratkaisut, kierrätyksen, varastoinnin, laitteiden kytkennät, vartioinnin ja muut asiaankuuluvat seikat. 

Yritysmuutto


Julkishallinto

Tarjoamme tutkitusti alan luotettavinta palvelua. Meillä palvelujemme toimintavarmuus kohtaa tiukimmatkin vaatimukset. Lue lisää

Niemenpunainen ei lopu kesken

Julkisissa palveluhankinnoissa tärkein valintatekijä on palvelun laatu ja sen määrittäminen. Meillä palvelujemme toimintavarmuus kohtaa tiukimmatkin vaatimukset.

Tarjoamme tutkitusti alan luotettavinta palvelua. Yhtenäinen ja ajanmukainen kalusto sekä koulutetut ammattilaisemme varmistavat, että asiakkaiden tavarat siirtyvät paikasta toiseen turvallisesti ja nopeasti.

Meillä muuttoautot, muuttajat ja muuttolaatikot eivät ihan heti lopu kesken.

Tutustu myös referensseihimme.

Niemi® on vastuullinen ja turvallinen kumppani

Paitsi oman henkilöstömme myös asiakkaan turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme määritelleet vastuullisen liiketavan periaatteet henkilöstö- ja ympäristöpolitiikkaan liittyvistä asioista. 

Kierrätys kannattaa

Tiesitkö, että kierrätysjärjestelmässämme ei synny lainkaan kaatopaikalle toimitettavaa jätettä! Tavoitteenamme on minimoida kierrätettävän materiaalin ympäristökuormitus ja hyödyntää jäte ensisijaisesti materiaalina ja toissijaisesti energiana – tällöin ympäristöä kuormittavaa kaatopaikkajätettä ei synny lainkaan.

Yrityksemme on  mukana myös Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Niemi Palvelut Oy:n Tilaajavastuu.fi-yritysraportti on haettavissa palvelusta maksutta.


Panosta tarjouspyyntöön! 

Oikein laaditulla tarjouspyynnöllä varmistat, että saat juuri sellaisia palveluja ja siinä laajuudessa kuin hankintayksikkösi tarvitsee. Näin et päädy palveluntoimittajaan, joka saattaa  hinnaltaan ehkä ollakin halvin, mutta jonka tarjoaman palvelun laatu ja toimintavarmuus eivät vastaakaan odotuksia.

Kun hankintayksikkösi määrittää tarjouksen valintaperusteeksi hinnan sijaan kokonaistaloudellisen edullisuuden, teillä on kohtuullisen laaja harkintavalta sen suhteen, millä perusteilla tulette valintaanne arvioimaan.

Viisi vinkkiä kilpailutukseen:
 1. Panosta tarjouspyyntöön - se kannattaa!
 2. Kokonaistaloudellisesti edullisin vai hinnaltaan halvin? Hinta on harvoin paras mittari tarjousten vertailussa.
 3. Varmista toimijan vastuullisuus: tilaajavastuulaki velvoittaa työn tilaajaa!
 4. Huomioi muuton turvallisuus: tietoturva, henkilöturvallisuus, työturvallisuus. Sama miehistö koko muuton ajan lisää turvallisuutta!
 5. Kierrätys: varmista jätelain velvoitteiden toteutus

Räätälöidyt palvelut

Meillä on ammattitaitoa ja resursseja reagoida nopeasti vaihtuviin tilanteisiin. Lue lisää

Nopeaa reagointia yllättäviin tilanteisiin

Usein palvelujen tarve ei välttämättä ole jatkuvaa, vaan tilanteet tulevat eteen nopeasti ja yllättäen. Meillä on ammattitaitoa ja resursseja reagoida nopeasti vaihtuviin tilanteisiin. Siksipä palvelu räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Palvelu voi olla projektiluonteinen tai jatkuva, tarpeen mukaan.

Olipa kyseessä sitten tilojen uudelleenjärjestely, sisustussuunnittelu, varastojen siivous, arkistointipalvelut tai vaikkapa kalusteinventaario, ammattilaistemme joukosta löytyy oikeat osaajat kaikkiin tarpeisiin.


Palvelumme takaa sinulle kaiken tämän:
 • Tilajärjestelyt: Muutokset tilajaossa ja työpisteiden sijoittelussa

 • Sisäiset muutot: Kerrosmuutot yms. toimitilojen sisäiset organisaatiomuutokset

 • Kalustemuutokset: Kalusteiden inventointi ja hallinta, suunnittelu- ja dokumentointipalvelut

 • Arkistointi- ja varastointipalvelut: Arkistojen ja varastojen siivoukset, tilapalvelut

 • Kierrätyspalvelut: Toimitilairtaimiston kierrätysErikoisvälineillä turvallisesti

Kehitämme jatkuvasti muutoissamme käytettävää erikoisvälineistöä. Tämän kehitystyön tuloksena ovat syntyneet muun muassa muuttolaatikon lukittava kansi ja muuttokaappi. Lue lisää

Oikeilla välineillä tietoturvamateriaali siirtyy turvallisesti

Tie­to­tur­va­ma­te­ri­aa­li siirtyy turvallisesti lukittavassa muut­to­laa­ti­kos­sa

Lukittavalla kannella varustettu muuttolaatikko suojaa sisällön katseilta.

Lukittava kansi on Niemen oma, patentoitu ja EU-mallisuojattu keksintö, jonka avulla muuttolaatikosta saa lukittavan. Lukittava muuttolaatikko on tärkeä esimerkiksi salaiseksi luokitellun materiaalin siirtämisessä.

Koneet ja ar­kis­to­ma­te­ri­aa­lit muuttokaappiin

Muuttokaapit ovat mallisuojattuja, Niemen suunnittelemia ja kehittelemiä kuljetusvälineitä, jotka soveltuvat erinomaisesti tietokoneiden, televisioiden ja muiden laitteiden kuljetukseen.

Yhteen lukittavaan muuttokaappiin mahtuu esimerkiksi noin kymmenen PC:tä näyttöineen. Koneet saa kätevästi hyllyille, ja pehmustetyynyt suojaavat kolhuilta. Muuttokaapissa on irtohyllyt, joita voi siirtää tavaran koon mukaan.

Muuttokaappia liikuttavan ei tarvitse olla voimamies, sillä pyörät helpottavat siirtelyä paikasta toiseen.

Muuttokaappeja voidaan käyttää myös arkistojen pakkausmuutoissa. Yhteen muuttokaappiin voi pakata noin kuusi hyllymetriä A4-mappia. Muuttokaappia on käytetty  menestyksekkäästi myös suurten arkistojen siirtoihin. Siirsimme esimerkiksi Tilastokeskuksen toimeksiannosta 14 000 hyllymetriä arkistoa sekä 9 000 hyllymetriä Sotilaslääkintäarkiston salaisiksi luokiteltua arkistoa.Niemi0735
Muut vuokravälineet ja muut­to­tar­vik­keet

Vuokrattavien tarvikkeiden hinnat sekä tietoa tarvikkeista ja niiden käyttökohteista löydät Kaupastamme.


Kaluste- ja tilasuunnitelmat

Olemme luotettava ja osaava kumppani kaikissa yrityksen tila- ja kalustemuutoksissa. Lue lisää

Kalusteet uusiksi?

Halutessasi voit tilata meiltä kaluste- ja tilasuunnitelman. Arvioimme kuinka jo olemassa olevia kalusteita voi hyödyntää uudessa paikassa, ja suunnittelemme, mitä uusia kalusteita tarvitaan. Tilasuunnitelma sisältää pohjakuvan uudesta tilasta asiakkaan kalusteilla.

Kun yrityksesi tarvitsee nopeaa ja joustavaa palvelua erilaisissa muutostilanteissa, ota meihin yhteyttä!


Katselmus


Kierrätyspalvelut

Kierrätysjärjestelmämme avulla yrityksesi voi säästää kierrätysmaksuissa. Kierrätettävä materiaali hyödynnetään ensisijaisesti uusiokäytössä ja toissijaisesti energiana, jolloin ympäristöä kuormittavaa kaatopaikkajätettä ei synny lainkaan. Lue lisää

Vastuullinen yritys kierrättää oikein

0 % kaatopaikalle!

Kierrätysjärjestelmämme noudattaa Suomen jätehuollon keskeisiä periaatteita. Tavoitteenamme on minimoida kierrätettävän materiaalin ympäristökuormitus.

Kierrätettävä materiaali hyödynnetään ensisijaisesti uusiokäytössä ja toissijaisesti energiana, jolloin ympäristöä kuormittavaa kaatopaikkajätettä ei synny lainkaan.

Järjestelmään sisältyy turvallinen asiakirjojen tuhoaminen, joten kierrätämme myös tietosuojatun materiaalin turvallisesti. Asiakirjojen tietoturva säilyy koko prosessin ajan astian noudosta ja tyhjennyksestä silpun loppukäsittelyyn.

kierrätys2


Kier­rä­tys­jär­jes­tel­mäm­me kattaa:
 • Kalusteiden ja toimistoirtaimiston kierrätyksen
 • Paperien ja pahvien kierrätyksen
 • Asiakirjatuhouksen ja kierrätyksen
 • Muovien kierrätyksen
 • SER-romun kierrätyksen

Kierrätys kytkeytyy tarvittaessa yrityksesi muuttoprosessiin, jolloin asiakas saa yhden kumppanin kautta sekä muuttopalvelut että kierrätyspalvelut.

Saat kattavat edut valitsemalla meidät kier­rä­tys­kump­pa­nik­se­si:
 • Lajittelemme kierrätettävät materiaalit puolestasi jätelakiin kirjatun etusijajärjestyksen mukaisesti
 • Kustannustehokas toimintamallimme säästää jätemaksuissa
 • Meillä on selkeä hinnoittelumalli, joten tiedät kierrätyksen kustannukset etukäteen
 • Kierrätysraportointimme avulla voit seurata vaivattomasti tilauksen loppukäsittelyä, kierrätettävien laitteiden määrää sekä kierrätyksen aikataulua
 • Palvelumme skaalautuu joustavasti yhdestä kierrätettävästä tuolista koko toimiston irtaimiston kierrättämiseen.

Varastointipalvelut

Niemi tarjoaa varastointipalveluja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Meillä ei ole minimivarastointiaikaa eikä tilavuusrajoituksia. Voit sopia varastoinnista vain yhdeksi päiväksi tai jopa useiksi vuosiksi. Lue lisää

Varastointia yrityksesi tarpeisiin

Me Niemellä tarjoamme juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaavia varastointipalveluja. Vakuutusyhtiön hyväksymät varastotilamme seitsemällä paikkakunnalla on suunniteltu muuttoirtaimistojen varastointia varten.

Meillä varastointiaika joustaa tarpeesi mukaan. Maksat vain varastointipäivistä tavaroiden tilavuuden mukaan. Meillä ei ole minimivarastointiaikaa eikä tilavuusrajoituksia. Voit sopia varastoinnista vain yhdeksi päiväksi tai jopa useiksi vuosiksi.

Kus­tan­nus­te­ho­kas­ta varastointia

Yrityksillä on harvoin tilaa kalusteiden ja irtaimistojen säilyttämiseen, mutta käyttökelpoisia kalusteita on turha heittää menemäänkään. Yritysten omat tilat ovat kalliita eikä niitä ole suunniteltu varastointiin, jolloin niiden tehokas käyttö on lähes mahdotonta. 

Me tarjoamme yrityksellesi kustannustehokkaan ratkaisun.


Ulkoista vaikka koko varastointi

Voit halutessasi ulkoistaa vaikka koko varastoinnin hoidettavaksemme. Saat meiltä myös kalusteiden asennuspalvelun, kun toimitamme tavarat takaisin.

 • Noudamme kalusteet ja irtaimiston Niemen varastoon
 • Suojaamme tavarat varastoinnin ajaksi
 • Toimitamme tavarat takaisin tarvittaessa

Lisätietoa varastointipalveluista saat suoraan myyntipalvelustamme.


Kassakaappisiirrot

Hoidamme ammattitaidolla myös raskaiden kassakaappien siirrot, muutot ja kuljetukset. Lue lisää

Raskaskin kassakaappi siirtyy turvallisesti

Hoidamme myös raskaiden kassakaappien siirrot, muutot ja kuljetukset. Meillä on siirtoihin tarvittavat työkalut: kumipyöräkärryillä sekä porraskärryillä ja -kiipijöillä työ sujuu ammattilaisiltamme tehokkaasti.

Suunnittelu on avainasemassa

Kassakaapin kuljetus ja asennus vie aikaa. Siksi onkin hyvä tehdä hyvissä ajoin mahdollisimman tarkka etukäteissuunnitelma. Suunnitelmassa selvitämme lattioiden kantavuudet sekä ulko-ovelle, hissille ja toimitiloihin johtavat portaat, niiden rakenteet ja kantavuudet, hissin kantavuuden ja ylikuorma-ajomahdollisuuden sekä käytävien leveydet ja ovien korkeudet – liikkuvia palasia on siis useita. Ota siis hyvissä ajoin yhteyttä asiakaspalveluumme.Kassakaappi_NiemiArkistomuutot

Koulutetut ammattilaisemme hoitavat koko arkistomuuttoprosessin vuosien kokemuksen tuomalla varmuudella ja tehokkuudella. Halutessasi voit ulkoistaa koko prosessin, myös arkistoinnin, hoidettavaksemme. Lue lisää

Arkistomuutto A:sta Ö:hön

Arkistomuutto vaatii erityistä tarkkuutta. Jokaisella yrityksellä voi olla salaista tietosuojamateriaalia, jonka muutossa on oltava erityisen huolellinen. Meidän avullamme se on helppoa. Koulutetut ammattilaisemme hoitavat koko arkistomuuttoprosessin vuosien kokemuksen tuomalla varmuudella ja tehokkuudella. Halutessanne voitte ulkoistaa koko prosessin, myös arkistoinnin, hoidettavaksemme.

Työkalut turvalliseen arkistomuuttoon

Kehitämme jatkuvasti välineistöämme ja toimintatapojamme. Tuotekehityksen tuloksena ovat syntyneet mm. mallisuojatut lukittava muuttolaatikko ja pyörällinen muuttokaappi. Näiden avulla arkaluontoisimmatkin arkistot pysyvät luotettavissa käsissä.


Ennen muuttoa laadimme tarkan muuttosuunnitelman, jonka avulla varmistamme, että arkistosi muutto sujuu turvallisesti ja aikataulussa. Suunnittelussa huomioimme mm. työnjaon ja vastuun, käytettävät välineet, arkiston merkinnän, aikataulun, turvallisuuden, ohjeistuksen ja kulkureitit.

Vanhojen arkistojen turvallinen tuhoaminen

Muuton yhteydessä on hyvä mahdollisuus käydä läpi vanha arkisto ja tuhota tarpeeton materiaali. Näin uuteen arkistoon ei kulkeudu turhaa, tilaa vievää materiaalia. Tarvittaessa hoidamme vanhojen arkistojen tuhoamisen turvallisesti ja ammattitaidolla.Pyydä tarjous yritysmuutosta

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä
Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.
Sulje

Evästekäytännöt

Tätä sivustoa käyttämällä hyväksyt, että voimme asettaa evästeitä tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi.

1. Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, jotka siirtyvät tietokoneellesi, kun otat yhteyden johonkin verkkosivustoon. Evästeet tallentuvat selaimen käyttämien tiedostojen yhteyteen.

Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.

2. Miksi evästeitä käytetään?

Evästeet tunnistavat tietokoneesi, kun tulet sivustolle uudelleen. Ne muistavat myös sivustolla aikaisemmin tekemäsi valinnat ja parantavat siten sivuston käyttökokemusta. Evästeiden avulla pystyy esimerkiksi tunnistamaan käyttäjän laitteet sekä mukauttamaan mahdollisia mainoksia sivuilla sekä mahdollisissa muissa palveluissa.

3. Mitä evästeitä käytetään?

Jotkin evästeet ovat sivustomme teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjästä tietoa, jota voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa tai muistamaan käyttäjän valitsemia sivustoja.

Suorituskykyä mittaavat evästeemme keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten käytetyt sivut, mahdolliset virheviestit). Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toimivuutta.

Sivuilla olevat kolmansien osapuolten liitännäispalvelut (esim. mainokset, YouTube-videot, Google-tilastointi tai Facebook-liitännäiset) saattavat tallentaa käyttäjän tunnistamiseen käytettävää tietoa, mihin emme valitettavasti voi vaikuttaa. Jos haluat estää niitä seuraamasta liikkumistasi verkossa, voit kytkeä ns. kolmannen osapuolen evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksista. Ohjeet löydät selaimesi ohjesivuilta.

Sivuillamme saattaa olla myös painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista eri verkkoviestintäympäristöihin ja sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta.

4. Evästeiden hallinta ja estäminen

Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit muuttaa Internet-selaimesi asetuksia niin, että saat ilmoituksen aina kun evästeitä ollaan lähettämässä tietokoneellesi. Vaihtoehtoisesti voit estää evästeiden käytön kokonaan. Evästeiden käyttöä voi rajoittaa tai sen voi estää Internet-selaimen kautta (katso tarkemmat tiedot selaimen ohjeista).

Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi oikein.

Sulje