Oberoende av om du behöver hjälp med bostadsflytt, företagsflytt eller internationell flytt, förflyttning av tunga föremål, logistik vid mässor och evenemang, lagring eller återvinning får du alla tjänster på samma adress – av oss!

Vi betjänar 24/7

Vi sköter flyttningar och logistiktjänster när det passar dig bäst – även på kvällarna och veckosluten. Dessutom betjänar alla våra kontor dig nu vardagar från 8 till 18.


mv-image-01

Flyttjänster

Du får precis så mycket flytthjälp som du behöver oberoende av om du flyttar ditt hem eller ditt företag: alla tjänster från uthyrning av flyttlådor till en heltäckande flyttjänst, som innehåller allt du behöver. Be om ett gratis planerings- och kartläggningsbesök som gäller din flytt.NIEMI_fin_pun_pohja

Logistiktjänster

Av oss får du de bästa lösningarna för logistikhantering när normala transportföretag inte klarar av det. Vi skräddarsyr våra logistiktjänster separat för varje kund. På så sätt garanterar vi bästa möjliga service.Kierrätys

Evenemangstjänster

Oberoende av om du behöver hjälp för mässor eller evenemang erbjuder vi evenemangsarrangörer och utställare alla logistiktjänster i samband med evenemang. Av oss får du alla tjänster du behöver, allt från transport och lager till person- och lyfttjänster.


etusivu-kierratys

Åter­vin­nings­tjäns­ter

Tack vare vårt återvinningssystem sorteras och återvinns de återvinningsbara sakerna på ett ansvarsfullt och riktigt sätt. Vår tjänst följer avfallslagen och de regionala avfallshanteringsbestämmelserna. Vi strävar efter att det inte alls uppstår soptippsavfall som belastar miljön.


etusivu-varastointi

Lagertjänster

Våra lagertjänster är lösningen när du behöver lagerutrymme för kort- eller långvarig lagring. Vi har ingen minimilagertid och inga volymbegränsningar. Du kan komma överens om lagring i bara en dag eller för flera år, oberoende av om det handlar om föremål för ditt hem eller företag.


Pakkaustarvikkeet

Skaffa flyttlådorna och annan flyttutrustning i vår NiemiButik!

Yrityskuvatutkimus logo

Undersökt pålitlig

I Taloustutkimus företagsbildsundersökning var Niemi för tolfte gången nr ETT i sin bransch!  5 andra orsaker för att välja Niemi

Läs mera


FinlandskServ_Sin_rgb

För det finländska arbetet

Suomalaisen Työn Liitto (förbundet för finländskt arbete) har godkänt Niemi Palvelut som medlem i förbundet och på samma gång har Niemi getts rätt att använda Nyckelflaggan.* Niemi kundfeedbackundersökningar 1.1.-31.12.2016. 4081 svar: 89 % rekommenderar, 9,4 % rekommenderar med förbehåll, 1,6 % rekommenderar inte.

Be om en offert

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä