Bostadsflytt – Precis så mycket flytthjälp som du behöver

Ditt behov av flytthjälp kan vara litet eller stort och du kan välja de tjänster som passar dina behov. Hos oss får du allt du behöver för flytten, allt från förpackningsmaterial till transport, bärhjälp och till och med placering av dina saker på rätt plats.

Om du inte är säker på hur mycket flytthjälp du behöver kommer vi gärna hem till dig på ett avgiftsfritt kartläggningsbesök för att gå igenom den kommande flytten.


Flyttjänster

Vi erbjuder dig flytthjälp för alla bostadsflyttar, oberoende av om det handlar om en etta eller ett egnahemshus. Tillsammans hittar vi rätt lösning för dig. Läs mera

Du underlättar din flytt redan med en liten insats

I vårt tjänsteutbud ingår praktiska flyttlådor som försnabbar flytten och förpackningsmaterial som utvecklats enkom för att skydda och packa flyttgods.

Det minsta paketet för flytthjälp består av en flyttbil med chaufför och då får du en yrkeskunnig chaufför och en flyttbil i rätt storlek direkt till din hemdörr. Du behöver inte hämta flyttbilen från andra sidan staden och chauffören har fullt ansvar för bilen. Och du behöver inte betala dolda kostnader: inga kilometerkostnader, bensinkostnader eller andra kostnader läggs till flytten, du betalar bara ett timpris.

Om du vill satsa lite mera får du förutom våra praktiska flyttlådor och förpackningsmaterial, bilen och chauffören också tillräckligt med flyttpersonal för att sköta om flytten av flyttgodset från den gamla bostaden till det nya hemmet.


Förutom dessa tjänster kan du också värva proffsen från Niemi för att packa lösöret i ditt hem och för att skydda bostaden så att du har mer tid för att förbereda allt med den nya bostaden.

I vår mest omfattande tjänst ingår förutom flyttlådor, förpackningsmaterial, packande av flyttgodset, skydd av bostaden och flytten och uppackandet av lösöret också ihopmontering av möblerna i det nya hemmet. I vårt tjänsteutbud ingår också återvinning och slutstädning.


Bostadsflytt på delbetalning

Vi erbjuder möjligheten att betala din bostadsflytt som delbetalningar med en betalningstid på sex månader utan ränte- eller handläggningskostnader. Du får alltså endast en faktura med det totala priset för flytten och delbetalningarnas förfallodagar i sex månader. Delbetalningsmöjligheten gäller både flytt inom hemlandet och utomlands, även tur-retur-flytt med långa sträckor. Läs mera

Räntefri betalningstid upp till 6 månader

Efter att du har flyttat och returnerat flyttlådorna skickar vi dig en faktura tillsammans med en avbetalningsplan. Om du vill hyra lådorna längre än i 14 dygn efter flytten kommer vi att separera flytten och lådorna på separata fakturor. Då kan du betala flyttfakturan som delbetalningar. I sådana här fall kommer vi att fakturera hyran för flyttlådorna ända från att hyran börjar tills att lådorna har returnerats i avsnitt på en månad fram till att hyrestiden upphör. Fakturorna för flyttlådorna har det normala betalningsvillkoret på 14 dygn.

Bostadsflytt

Packningstjänst

Packandet är ofta det skede som tar mest tid vid flytten. Det finns mycket annat att sköta om vid flytten till ett nytt hem och då kan du spara tid genom att låta oss proffs packa ditt hemlösöre. Läs mera

Det är billigare än du kanske tror att använda vår packningstjänst

Det lönar sig att satsa på packandet, eftersom ett korrekt packat och skyddat lösöre försnabbar flytten med upp till 40 procent. Kostnaderna för packningstjänsten i en standardtvåa är uppskattningsvis ca 450 euro.

Vi rekommenderar att du använder vår packningstjänst. Våra kompetenta packare har fått specialutbildning för sin uppgift. De behärskar olika tekniker och är väl förtrogna med de förpackningsmaterial vi har valt. Dessutom hanterar våra packare ditt hemlösöre som sitt eget, med uppskattning och respekt. Genom att packa rätt garanteras också att flyttgodset inte går sönder.


Lagertjänster

Flyttar du från en större bostad till en mindre? Behöver du lagringsutrymme för dina saker? Du kan hyra vårt lagerutrymme t.ex. bara för en dag för en enda möbel eller vid behov för flera år för hela hemlösöret. Läs mera

Lagerutrymme utan minimitid eller -mängd

Genom våra lagertjänster får du lagerutrymme för olika stora behov. Det går bra att bara ha några saker som kräver lagring eller så har du ett stort antal föremål och möbler som behöver ett ordentligt lagerutrymme. I samband med flytten kan det finnas behov av att lagra lösöre om du inte genast vill transportera allt till ditt nya hem eller om du under en temporär flytt vill lagra dina saker i ett säkert lagerutrymme. Ett lagringsbehov för lösöret kan uppstå t.ex. om du temporärt måste flytta in i en mindre hyreslägenhet medan ditt egentliga hem renoveras eller byggs.

Lagerutrymme flexibelt och säkert enligt dina behov

Vi uppbär inga förskottsavgifter utan du betalar bara för det du använder. Om du behöver hjälp med att transportera dina saker till lagret hjälper vi dig med transporten. Våra lagerutrymmen är godkända av försäkringsbolag, så i våra lagerutrymmen är dina saker säkra. Våra lagerutrymmen är speciellt designade för flyttlösöre. Vi använder containrar eller lastpallar i våra lagerutrymmen.


Vi erbjuder också lagerutrymmen för långvarigare lagring

Om det finns behov av att lagra saker för en längre tid erbjuder vi huvudsakligen träcontainrar på sex kubikmeter som lagerutrymmen. I containrarna skyddas din egendom från smuts och skada. Packa ditt lösöre i papplådor för lagringen och skydda dina möbler. Vi rekommenderar att du omsorgsfullt märker lådorna så att sakerna är lätta att hitta i lagerutrymmet om du behöver hämta dem från lagret mitt under lagringen. Du får också förmånligt all förpackningsutrustning från oss. Ta alltså kontakt med oss när du behöver lagerutrymme.

Du når oss lätt t.ex. genom att ringa oss på numret 020 554 554 eller genom att lämna en kontaktbegäran med vår blankett.


Återvinningstjänster

I vårt tjänsteutbud ingår också en återvinningstjänst, ett lätt och ekologiskt sätt att bli av med extra saker. Läs mera

Ekologiskt sätt att bli av med extra saker

I samband med flytten hittar man ofta onödiga saker. I vårt tjänsteutbud ingår också en återvinningstjänst, ett lätt och ekologiskt sätt att bli av med extra saker. Vi sorterar och återvinner hushållsmaskiner som du inte behöver, möbler och andra saker och med hänsyn till miljön omvandlas de till energi och återvunnet material. På så sätt minimerar vi mängden material som förs till soptippen.

Återvinningen sköts kostnadseffektivt i samband med flytten med samma bil och personal. Vi har byggt upp ett eget återvinningssystem med arrangemang som hjälper oss att sortera och återvinna de återvinningsbara sakerna på ett ansvarsfullt och riktigt sätt. Vår tjänst följer avfallslagen och de regionala avfallshanteringsbestämmelserna. Vi samarbetar med Huvudstadsregionens Återanvändningscentral och vi kan på ett praktiskt sätt se till att överflödiga kläder och kärl återvinns.

Flyttredskap

Oberoende av om du flyttar från en liten bostad till en större, från en stor till en mindre, utomlands från Finland eller tillbaka till Finland går det smidigast med de rätta redskapen. Vi har de nyaste redskapen för en effektiv och lättare flytt. Läs mera

Med de rätta flyttredskapen blir din flytt lättare

Hemmets lösöre flyttas snabbt till den nya adressen med flyttlådor.

Vi har praktiska och stapelbara flyttlådor som gör flytten betydligt snabbare. Våra flyttlådor har en renhetsgaranti, vilket garanterar att också de mest värdefulla borddukarna som gått i arv hålls rena. Vi tillverkar också vid behov egna lådor och skydd av trä för olika saker och föremål.

Packa bräckligt gods omsorgsfullt

Det lönar sig att skydda bräckligt gods som kärl, antika möbler och tavlor med olika förpackningsmaterial. Då blir din flytt lättare och snabbare och på samma gång försäkrar du dig om att dina värdefulla saker inte går sönder. Vi har ett brett utbud olika förpacknings- och skyddstillbehör som är tillverkade specifikt för sina användningsändamål. Till exempel tavlor med gipsram behöver ofta en egen låda av trä för att de inte ska skadas under en lång flytt.


För bostadsflytt rekommenderar vi följande flyttredskap och förpackningsutrustning:

  • Skydd för golv: golvskyddspapp
  • Lösöre och kärl: flyttlådor och förpacknings- och silkespapper
  • Kläder: klädlåda med klädhängare
  • Linne, täcken och dynor: flyttlådor och plastsäckar
  • Skydd för möbler: wellpapp och luft-, kraft- och pansarbubbelfolier
  • Soffor och sängar: soff- och madrasspåsar
  • Annat: förpackningstejp, handsträckfilm och handkärra

Du får de tillbehör du behöver i NiemiKauppa. Ta kontakt om något är oklart – våra kundrådgivare hjälper dig gärna! Du når oss lätt t.ex. genom att ringa oss på numret 020 554 554.


Flyttstädning

Vi erbjuder också praktisk slutstädning vid flytt. Läs mera

Flyttstädning på ett praktiskt sätt

Efter en tung flyttdag gäller det ännu att städa den gamla bostaden. Nu kan du beställa en praktisk slutstädning i samband med din flytt. Då utför vår samarbetspartner slutstädningen på den gamla adressen och även på den nya adressen vid behov. Du kan välja mellan grundstädning vid flytt eller en mer omfattande plusstädning.

Leverans och avhämtning av flyttlådor och -utrustning – våra nya tjänster passar även om du har bråttom

Vi vill erbjuda våra kunder de bästa möjliga tjänsterna snabbt och punktligt. Leverans- och avhämtningstidtabellerna för våra hyresprodukter erbjuder lösningar för alla slags tidtabeller. Du kan välja bastidtabellen eller alternativt precisions-, snabb-, eller natt- och veckoslutsleveranstjänst. Läs mera

Leverans/avhämtning av flyttlådor och -utrustning

När du beställer leverans/avhämtning för flyttlådor och annan flyttutrustning på vardagar senast kl. 11 levererar/avhämtar vi dem ännu samma dag. Leverans- och avhämtningsbeställningar som görs på vardagar senast kl. 18 verkställs följande dag (vardagar och lördagar). Vi levererar och avhämtar hyresprodukter på vardagar kl. 8–21 (tidsfönstren 8–12 / 12–16 / 16–21) och på lördagar kl. 9–17 (tidsfönstren 9–13 / 13–17).
Precisionsleveranstjänsten
Du kan också beställa en precisionsleveranstjänst för flyttlådor och -utrustning. Då sker transporten vid precis det klockslag du önskar. Vi erbjuder tjänsten på vardagar kl. 8–21 och lördagar kl. 9–17.

Prissättningen sker enligt vår separata prislista för precisionsleveranstjänster. Mer information får du av vår säljtjänst (tfn 020 554 554, niemi@niemi.fi).
Snabbleveranstjänsten Inom 2 timmar från beställningen!
Om du vill att vi levererar/avhämtar flyttlådorna och -utrustningen inom två (2) timmar från beställningen erbjuder vi dig vår snabbleveranstjänst. Vi erbjuder snabbleveranser och -avhämtningar på vardagar kl. 8–19 och lördagar kl. 8–16.
Natt- och veckoslutsleveranstjänster
Vi erbjuder också en natt- och veckoslutsleveranstjänst för hyresutrustning på vardagar kl. 21–08, lördagar kl. 16–24 och söndagar kl. 00–08 (mån).

Avgifterna för snabb-, natt- och veckoslutsleveranstjänsterna bestäms enligt vår normala timdebiteringsprislista. Mer information får du av vår säljtjänst (tfn 020 554 554, niemi@niemi.fi).

Niemi0732

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä
Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för statistik och sökfunktion.
Stänga

Kakor (”cookies”)

För att få den här webbplatsen att fungera ordentligt skickar vi ibland små filer till din dator. Dessa filer kallas kakor eller ”cookies”. De flesta större webbplatser gör på samma sätt.

1. Vad är kakor?

Kakorna är små textfiler som sparas på din dator, telefon eller surfplatta när du besöker webbplatsen. Kakorna hjälper webbplatsen att komma ihåg dina inställningar (t.ex. användarnamn, språk, textstorlek och andra förhandsval) under en viss tid. Tanken är att du inte ska behöva göra om inställningarna varje gång du går in på webbplatsen eller bläddrar mellan olika sidor.

2. Hur använder vi kakorna?

På flera av våra sidor används kakor för att komma ihåg dina inställningar (t.ex. användarnamn, språk, textstorlek och andra förhandsval.)

Vissa videoklipp på webbplatsen använder också kakor för att samla in anonym statistik om hur du hittade dit och vilka videoklipp du har sett.

Kakorna är inte helt nödvändiga för att webbplatsen ska fungera, men de gör det lättare för dig att söka information. Du kan ta bort eller blockera kakorna, men i så fall får du vara beredd på att webbplatsen inte fungerar optimalt.

Kakorna används inte för att identifiera dig som person och de insamlade uppgifterna står helt under vår kontroll. Kakorna används bara i de syften som nämns här.

3. Hur du kan kontrollera kakorna

Du kan kontrollera och radera kakor precis som du vill. Läs mer på aboutcookies.org. Du kan ta bort alla kakor som finns på din dator och du kan ställa in webbläsaren så att den inte tar emot några kakor. I så fall måste du eventuellt göra om vissa inställningar varje gång du går in på en webbplats och vissa tjänster och funktioner kanske inte fungerar.

Stänga