Vuokrattavat muuttolaatikot helpottamaan muuttoa

Muuttolaatikot nopeuttavat muuttoa

Valitse muuttoosi kestävä ja edullinen muuttolaatikko. Muuttolaatikkomme ovat erityisesti muuttoihin suunniteltuja, kantokahvoilla varustettuja kuljetusvälineitä. Ne nopeuttavat muuttoa ja suojaavat irtaimistoa vahingoilta ja lialta.

Pinottavuudella säästät tilaa

Muuttolaatikot voi pinota päällekkäin, jolloin ne vievät kodissasi vähemmän tilaa, ja niiden siirtäminen käy sujuvasti myös nokkakärryllä. Muuttoauton lastaustilan voi myös hyödyntää tehokkaammin, kun esimerkiksi sängyt tai patjat voidaan lastata suoraan muuttolaatikkopinojen päälle. Tutustu muuttolaatikkovalikoimaan NiemiKaupassamme.

Muuttolaatikot tavaramäärän mukaan

Muuttolaatikoita tarvitaan keskimäärin yksi muuttolaatikko asunnon neliötä kohden. Yhteen muuttolaatikkoon mahtuu esimerkiksi noin yksi hyllymetri kirjoja. Muuttolaatikot ja muut muuttovälineet sekä pakkaustarvikkeet voit tilata NiemiKaupastamme, josta löydät myös toimitus- ja noutomaksut sekä paikkakuntakohtaiset toimitusajat. Voit tilata muuttolaatikoille edullisen kotiinkuljetuksen ja noudon tai voit noutaa laatikot suoraan toimipisteestämme ja palauttaa tarvittaessa toiseen toimipisteeseemme.

Puhtaustakuu kaupan päälle

Niemen muuttolaatikot sisältävät puhtaustakuun: pesemme muuttolaatikot koneellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen, joten ne ovat aina puhtaita uutta käyttöä varten. Puhtaisiin muuttolaatikoihin voit siis pakata astioiden, kirjojen ja muun irtaimiston lisäksi myös esimerkiksi vaatteet ja vuodevaatteet.

Lukittavalla muuttolaatikolla siirtyvät tärkeät paperit luottamuksellisesti

Yritysmuuttoon suunnitellun lukittavan muuttolaatikkomme avulla voit siirtää esimerkiksi henkilöstö- tai potilastiedot turvallisesti uuteen osoitteeseen. Suurempia arkistosiirtoja varten tuotevalikoimastamme löytyy lukittava muuttokaappi.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä