Varastotilaa Niemeltä® kodeille ja yrityksille

Meillä varastointiaika joustaa tarpeesi mukaan. Maksat vain varastointipäivistä tavaroiden tilavuuden mukaan.

Meillä ei ole minimivarastointiaikaa eikä tilavuusrajoituksia. Voit sopia varastoinnista vain yhdeksi päiväksi tai jopa useiksi vuosiksi.

Vakuutusyhtiön hyväksymät varastotilamme sijaitsevat liikenteellisesti ja logistisesti erinomaisella paikalla kaikissa toimipisteissämme.


Varastointipalvelut kuluttajille

Kun tarvitset kotisi irtaimistolle turvallisen suojan, varastointipalvelumme on hyvä ja edullinen ratkaisu. Varastoinnin yhteydessä hoidamme tarvittaessa myös koti-irtaimiston pakkaamisen ja suojaamisen sekä kaikki kuljetuspalvelut varastolle ja takaisin kotiin. Lue lisää

Varastotilaa joustavasti ja turvallisesti tarpeittesi mukaan

Meillä on reilusti varastotilaa myös sinun kotisi tarpeisiin. Olipa sopivaa säilytystilaa vailla vain muutama esine tai kaikki kodin tavarat, varastointipalvelumme on hyvä ja edullinen ratkaisu.  

Varastotilaa tarvitset usein muuton yhteydessä, jos esimerkiksi et halua kuljettaa kaikkia tavaroitasi saman tien uuteen kotiin. Varastotilaa voit tarvita myös silloin, kun muutat väliaikaiseen asuntoon ja varsinainen kotisi on esimerkiksi remontissa tai vasta rakenteilla.

Varastotilaa ilman aika- tai tilavuusrajoituksia

Varastotilan tarve vaihtelee tilanteen mukaan. Meillä varastotilan saat käyttöösi ilman minimivuokrausaikaa tai tilavuusrajoituksia. Meillä ei ole ennakkomaksuja, vaan maksat vain siitä mitä käytät.

Jos tarvitset apua tavaroidesi kuljetukseen, me autamme sinua myös siinä. Halutessasi kuljetamme irtaimistosi myös varastolta takaisin, silloin kun tarvitset.

Turvalliset varastotilamme ovat vakuutusyhtiön hyväksymät, ja ne on suunniteltu erityisesti muuttoirtaimistoja varten. Varastoimme kalusteesi ja muut tavarasi huolellisesti suojattuina joko kontteihin tai kuormalavoille. Tavarasi ovat turvassa niin kosteudelta kuin varkailtakin.


Tarjoamme varastotilaa myös pidempiaikaisiin varastointeihin

Pitkäaikaista säilytykseen tarjoamme varastotilaksi pääsääntöisesti kuuden kuution kokoisia puukontteja. Konteissa omaisuutesi on turvassa ja hyvässä suojassa.

Ammattilaisemme huolehtivat, että kaikki tavarasi varastoidaan ja herkät kalusteet suojataan huolellisesti. Muistathan, että Niemeltä® voit tilata myös pakkauspalvelun!

Jos pakkaat irtaimistosi itse, käytä pitkäaikaisvarastointiin mainiosti soveltuvia pahvisia muuttolaatikoitamme. Suojaa myös kalusteet. Meiltä saat kaikki pakkaustarvikkeet edullisesti. Suosittelemme merkitsemään laatikot huolellisesti, jolloin tavarat on helppo löytää jos tarvitset niitä kesken varastoinnin. 

Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme kaikissa kotisi muuttoon tai irtaimiston siirtoon ja varastointiin liittyvissä asioissa. Me räätälöimme juuri sinulle sopivan palvelun.


Varastointipalvelut yrityksille

Niemi® tarjoaa varastointipalveluja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Meillä ei ole minimivarastointiaikaa eikä tilavuusrajoituksia. Voit sopia varastoinnista vain yhdeksi päiväksi tai jopa useiksi vuosiksi. Lue lisää

Me Niemellä® tarjoamme juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaavia varastointipalveluja. Vakuutusyhtiön hyväksymät varastotilamme kuudella paikkakunnalla on suunniteltu muuttoirtaimistojen varastointia varten.

Meillä varastointiaika joustaa tarpeesi mukaan. Maksat vain varastointipäivistä tavaroiden tilavuuden mukaan. Meillä ei ole minimivarastointiaikaa eikä tilavuusrajoituksia. Voit sopia varastoinnista vain yhdeksi päiväksi tai jopa useiksi vuosiksi.

Kus­tan­nus­te­ho­kas­ta varastointia

Yrityksillä on harvoin tilaa kalusteiden ja irtaimistojen säilyttämiseen, mutta käyttökelpoisia kalusteita on turha heittää menemäänkään. Yritysten omat tilat ovat kalliita eikä niitä ole suunniteltu varastointiin, jolloin niiden tehokas käyttö on lähes mahdotonta. 

Ota meihin yhteyttä, niin tarjoamme varastointiin kustannustehokkaan ratkaisun.


Ulkoista vaikka koko varastointi

Voit halutessasi ulkoistaa vaikka koko varastoinnin hoidettavaksemme. Saat meiltä myös kalusteiden asennuspalvelun, kun toimitamme tavarat takaisin.

  • Noudamme kalusteet ja irtaimiston Niemen varastoon
  • Suojaamme tavarat varastoinnin ajaksi
  • Toimitamme tavarat takaisin tarvittaessa

Lisätietoa varastointipalveluista saat suoraan myyntipalvelustamme.


Kiinnostuitko palvelusta? Kerromme mielellämme lisää!

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä