Ajankohtaista

10.2.2017 10.07

Niemi jo 13:tta kertaa tutkitusti alansa ykkönen!

Niemi sai Taloustutkimus Oy:n vuoden 2016 Yrityskuvat-tutkimuksessa muuttopalveluja tarjoavista yrityksistä parhaan yleisarvosanan ja olimme toimialan kärjessä. Niemi on ollut alansa ykkönen koko tutkimushistorian ajan!

Kyselyn vastaajat pitivät muuttopalvelua valitessaan tärkeimpänä seikkana luotettavuutta. Niemi sai luotettavuudesta selvästi alan parhaat arviot. Tärkeitä valintakriteerejä olivat myös henkilöstön ammattitaito, kuljetuskaluston sopivuus, asiakaspalvelu ja palvelutarjonta. Myös kaikissa näissä Niemi oli alansa ykkönen. Olemme myös selvästi alan tunnetuin yritys – yhdeksän kymmenestä vastaajasta tuntee Niemen.

Vuoden 2016 kyselyssä vastaajat arvioivat Niemen ykköseksi mm. seuraavissa:
  • Toimialan luotettavin
  • Monipuolisimmat palvelut
  • Paras asiakaspalvelu
  • Ammattitaitoisin henkilöstö
  • Sopivin kuljetuskalusto
Yrityskuvat–tutkimus on Taloustutkimus Oy:n omaa tuotantoa oleva tutkimus, jossa Muuttopalvelut-toimialaa on tutkittu vuodesta 2004. Tutkimuksessa vastaajia pyydetään arvioimaan yhdeksän eri yrityskuvatekijää: asiakaspalvelu, hintataso, tiedottaminen/markkinointi, henkilöstön ammattitaito, luotettavuus, kuljetuskaluston sopivuus, palvelujen monipuolisuus, kansainväliset yhteydet ja tulevaisuuden näkymät.  Vuonna 2016 muuttopalveluja tarjoavia yrityksiä arvioi elo– marraskuussa 2016 toteutetussa kyselyssä 246 vastaajaa.


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä