Niemi® palvelee – myös mediaa

Niemi Palvelut Oy on vuonna 1981 perustettu koti-, yritys- ja messupalveluihin, tapahtumapalveluihin, superraskaiden esineiden siirtoihin ja kuljetuksiin sekä muihin logistisiin palveluihin erikoistunut perheyritys. Hoidamme vuosittain yli 22 000 muuttoa ja noin 35 000 muuta palveluprojektia. Palveluksessamme on noin 1000 palvelutehtävien erikoisosaajaa. Toimintakeskuksemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Messupalveluyksikkömme toimii Helsingin Messukeskuksessa.

Niemi Palvelut Oy on Kansainvälisen muutto- ja huolinta-alan yritysten yhteisön International Association of Moversin (IAM) jäsen ja Euroopan muuttoalan järjestön Fedemacin (The Federation of European Movers Associations) ensimmäinen ja ainoa suomalainen jäsenyritys. IAM:lla on yli 2000 muutto- ja huolinta-alan jäsenyritystä 165 eri maassa. Fedemaciin kuuluu noin 4000 muuttoalan yritystä 25 Euroopan maasta. Laajennamme jatkuvasti yhteistyökumppaniverkostoamme. Niemen Rating Alfa AA+.

Palvelemme mielellämme tiedotusvälineiden edustajia

Kerromme muuttoalan kuulumisista, järjestämme mahdollisuuksien mukaan kuvaus- ja haastattelutilanteita sekä avustamme kuvapyynnöissä. 

Logot digimedialle:

NIEMI_fin_valk_pohja (jpg) (104.1 KB)

NIEMI_fin_pun_pohja (jpg) (126.4 KB)Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä