Niemi Center

Niemi® Center – yrityksille ja yksityisille

Niemi® Center sijaitsee Hartwall Arenan pohjoispäädyssä. Rakennus palvelee yhteistyökumppaneita ja asiakkaita ravintola- ja kokoustilana Arenalla järjestettävien tapahtumien yhteydessä.

Niemi® Center sijaitsee liikenteellisesti vilkkaan Hakamäentien varrella Keski-Pasilassa. Nelikerroksinen Hartwall Arenan lisärakennus on kokonaislaajuudeltaan 2800 neliömetriä, ja se on liitetty Arenaan matalalla nivelosalla. Arkkitehtisuunnittelusta on vastannut ARK-House Arkkitehdit Oy, ja pääsuunnittelijana on toiminut Pentti Kareoja.

Mitä kaikkea Niemi® Centeristä löytyy

Ensimmäisessä kerroksessa on 120-paikkainen ravintola, joka palvelee asiakkaita Arenan yleisötapahtumissa, mutta myös yksityistilaisuuksissa.

Toisen kerroksen laajoissa kokoustiloissa voidaan järjestää jopa 250 henkilön tilaisuuksia, ja tila on mahdollista jakaa pienempiin tiloihin. Tiloissa on mahdollisuus järjestää esimerkiksi erilaisia lanseeraustilaisuuksia ja muotinäytöksiä. 

Kolmas kerros toimii kokous-, ruokailu- ja ryhmätyötilana.

Neljännessä kerroksessa on tilausravintola, jonka tarjoilut räätälöidään kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Tilassa voidaan järjestää jopa 150 henkilön tilaisuuksia, esimerkiksi aamubrunsseja, illallisia ja tuotelanseerauksia.

Tiedustelut ja varaukset:

Hartwall Arenan myyntipalvelu
020 419 4101
ravintolat.hartwallarena@restel.fi


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä